Biserica Sfântul Nicolae
Biserica Sfântul Nicolae- construcția Bisericii s-a realizat după planul arhitectural al botoșăneanului Rudolf Kugler, unde se îmbină elemente constructive ale stilului bizantin cu cel gotic.
Micuță Biserica Sf. Nicolae, are în interior, câteva odoare care o particularizează în această bogată colecție de construcții religioase din zonă. Catapeteasma are trei registre de expunere a iconanelor, a fost lucrată din lemn de tei, adus din pădurea de la Flămânzi. Pictura interioară în ulei, a fost realizată în perioada 1878- 1880, de către doi pictori: N. Popovici din Botoșani și Iacu Grebslis din târgul Bucecea.
Biserica mai păstrează în patrimoniul său, un potir cu inscripție slavona precum și Sfânta Cruce cu picior de argint și suflat cu aur.
Valoroase lucrări de cult se păstrează în mica bibliotecă a bisericii după cum urmează: Proloage, anul de editare 1817 și 1833, Octoih, editat în 1831, Micul Octoih, editat în 1838, Ceaslov, editat în 1833, Evhologhion din 1828 sau Slujba Învierii din 1846.